Waar we u bij ondersteunen

Vanaf het eerste idee voor een publicatie tot een kant een klaar digitaal bladerboek.
We denken graag met u mee om uw publicatie zo optimaal mogelijk te presenteren. U kunt een beroep op ons doen voor de volgende diensten:

Feature Media

Redactie

We verzorgen in goed overleg met u de inhoudelijke redactie van uw documenten en controleren deze op samenhang. Indien gewenst stellen we inhoudsopgave, literatuurlijst en indexen samen. 

Feature Media

Documenten bewerken

Om uw document te publiceren dient het drukklaar gemaakt te worden.  Wij verzorgen voor uw document een consistente opmaak en indeling ten behoeve van een uitgever of met het oog op een digitale publicatie.   

Sample title

Digitale publicaties

U kunt een digitale publicatie door ons laten maken van een door u aangeleverd kant en klaar PDF of van een door ons voor u bewerkt document. Wilt u de publicatie presenteren in de look & feel van uw website? Geen probleem, wij verzorgen het graag voor u. 

Feature Media

Word-sjablonen

Wilt u docmenten samenstellen met terugkerende opmaak, dan kunt u gebruik maken van een Word-sjabloon, waarin de standaardopmaak voor uw publicaties is vastgelegd. Met behulp van zo'n sjabloon stelt u eenvoudig zelf uw publicaties samen in de door u gewenste opmaak. 

 

Met aandacht voor uw publicaties